Een renovatie voor uw badkamer in Spijkenisse

Als u voor uw badkamer een renovatie in de buurt van Spijkenisse wenst, moet u bij ons zijn. Van Noort is een gevestigde naam op het gebied van badkamers, keukens en bouwmaterialen. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in deze sector. Daardoor weten wij alles over het leveren en installeren van complete badkamers en diverse badkameraccessoires en –onderdelen. Bent u in de buurt van Spijkenisse op zoek naar een professional voor de renovatie van uw badkamer? Kom dan gerust eens kijken op de badkamerafdeling van onze showroom in Zuidland!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

In uw badkamer een renovatie laten uitvoeren

Al het materiaal voor de renovatie van uw badkamer vindt u bij Van Noort. Ook plaatsen wij graag een volledige badkamer voor u én schakelt u ons in voor de verbouwing van uw badkamer. Wij werken met badkamerproducten van de beste merken, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende badkameronderdelen. Van toiletten en inbouwreservoirs tot badmeubels en van kranen tot baden en whirlpools. Wij verkopen niet alleen onderdelen, maar vervangen deze ook. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw wastafelkraan. Van Noort werkt met een eigen bezorgdienst. Zo weten we zeker dat alles netjes en veilig bij u wordt afgeleverd. De badkamerafdeling van onze showroom heeft een oppervlakte van 400 m² en u kunt er naar badkameropstellingen in diverse stijlen kijken.

 

Kom langs bij onze showroom

Als u graag een renovatie wilt laten uitvoeren aan uw badkamer, schakelt u natuurlijk onze specialisten in. Wij helpen u graag aan een compleet nieuwe badkamer. Kom zeker langs bij onze showroom om inspiratie op te doen voor uw nieuwe badkamer. Bellen voor meer informatie doet u via het telefoonnummer 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland