Douchecabine in Spijkenisse

Een douchecabine voor uw woning in Spijkenisse vindt u zonder twijfel bij Van Noort. Onze experts uit Zuidland kunnen de douchecabine ook plaatsen als u dat wilt. Dit alles doen wij tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we onze werkzaamheden snel en vakkundig moeten uitvoeren. Ook hebben we een eigen bezorgservice. Een aankoop die u niet zelf kunt vervoeren, leveren onze chauffeurs graag thuis voor u af. Zo weten we zeker dat uw douchecabine veilig en netjes bij u wordt afgeleverd.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een douchecabine van de hoogste kwaliteit vindt u bij ons

In het ruime assortiment van Van Noort kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan douchecabines en inloopdouches. Wij leveren merken van de hoogste kwaliteit. De douchecabines bestelt u in standaardmaten, maar wij kunnen ze ook voor u op maat maken en installeren. Dit geldt uiteraard ook voor onze douchegoot in verschillende maten. Wij hebben bijvoorbeeld inloopdouches van 40 cm en 100 cm breed voor u in het aanbod. Deze douchecabines zijn voorzien van een chroom bevestigingsprofiel en NANO-veiligheidsglas om de kalkafzetting op de glaswand tegen te gaan.

Kom naar ons voor douchecabines en meer

Naast een douchecabine kunt u bij Van Noort ook terecht voor andere badkameronderdelen . Kom ideeën opdoen in onze 400 m² grote badkamerafdeling in onze showroom. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via 0181 – 451203. Wij helpen u graag aan de hand van advies bij uw persoonlijke situatie.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland