Douchecabine Spijkenisse

Een douchecabine naar uw wens vindt u zonder twijfel bij Van Noort in de buurt van Spijkenisse. Onze experts kunnen de douchecabine ook plaatsen als u dat wilt. Dit alles doet Van Noort tegen zeer scherpe prijzen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we onze werkzaamheden snel en vakkundig moeten uitvoeren. Ook hebben we een eigen bezorgservice. Een aankoop die u niet zelf kunt vervoeren, leveren onze chauffeurs graag thuis voor u af. Zo weten we zeker dat uw douchecabine veilig en netjes bij u in Spijkenisse wordt afgeleverd.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Douchecabine van de hoogste kwaliteit bij Van Noort nabij Spijkenisse

In het ruime assortiment van Van Noort, nabij Spijkenisse, kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan douchecabines en inloopdouches. Wij leveren merken van de hoogste kwaliteit. De douchecabines kunnen besteld worden in standaardmaten, maar wij kunnen ze voor u ook op maat maken en installeren. Van Noort heeft bijvoorbeeld inloopdouches van 40 cm en 100 cm breed voor u in het aanbod. Deze douchecabines zijn voorzien van een chroom bevestigingsprofiel en NANO veiligheidsglas om de kalkafzetting op de glaswand tegen te gaan.

Ook voor andere badkameronderdelen

Naast een douchecabine kunt u bij Van Noort ook terecht voor andere badkameronderdelen voor uw badkamer in de regio Spijkenisse. Kom ideeën opdoen in onze 400 m² grote badkamerafdeling in onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland. Of neem voor meer informatie contact met ons op via 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure