Etna afzuigkap onderdelen

Bij Van Noort, dé keukenspecialist vindt u een Etna afzuigkap met sterke afzuigcapaciteit tegen scherpe tarieven en de bijbehorende onderdelen. Wij zijn al jaren een keukenspecialist en hebben de beschikking over een grote showroom. Door onze expertise en jarenlange ervaring kunnen wij u onze producten tegen scherpe tarieven aanbieden. Bij Van Noort is alles mogelijk op het gebied van keukens en bijbehorend apparatuur.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Altijd de juiste Etna afzuigkap onderdelen verkrijgbaar

De Etna afzuigkap van Van Noort hangt helemaal vrij boven uw kookeiland. Hij valt dus goed op en geeft een moderne uitstraling. Door verschillende halogeenspots valt de kap nog meer op. Hij heeft een relatief laag geluidsniveau en een flinke afzuigcapaciteit. Doordat hij bovendien is voorzien van een grote afvoer, is deze ideaal voor boven uw fornuis. Bovendien bieden wij ook de onderdelen aan voor de Etna afzuigkap. Ongeacht het onderdeel dat u zoekt, wij kunnen het leveren. Naast de Etna afzuigkap vindt u bij ons ook de Pelgrim en de Atag afzuigkappen. Wij kunnen al onze afzuigkappen bij u thuis monteren, indien gewenst.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij Van Noort? Heeft u nog vragen over de Etna afzuigkap of de onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0181 – 451203, info@vannoortzuidland.nl of via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u graag verder.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure