Inductiekookplaat van 80 cm in de aanbieding

Bij Van Noort in Zuidland vindt u een inductiekookplaat van 80 cm in de aanbieding. U koopt bij ons ook kookplaten met diverse andere afmetingen. Wij hebben talloze jaren ervaring met het leveren en monteren van keukens en keukenapparatuur. Ook verkopen we producten van toonaangevende merken. Onze hoogopgeleide medewerkers voorzien u uitstekend van deskundig advies en helpen u met het vinden van de juiste kookplaat.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een inductiekookplaat van 80 cm breed met een aantrekkelijke aanbieding

De inductiekookplaat van 80 cm breed die wij verkopen, geeft een mooie uitstraling en wij hebben hiervoor een leuke aanbieding. De mooie randafwerking draagt bij aan deze bijzondere look, net als het donkerzwarte uiterlijk. Denk bij de verbouwing van uw keuken goed na over onze kookplaten. De inductiekookplaat van 80 cm heeft namelijk vele voordelen, zoals:

  • MaxiSense zone-vrij koken;
  • DirectControl bediening;
  • Grillfunctie;
  • Count up timer;
  • Instelbare kooktijd per zone;
  • En nog veel meer.

Uiteraard vindt u bij ons ook kookplaten van Pelgrim in andere uitvoeringen en andere maten.

Neem contact met ons op als u vragen heeft

Heeft u nog vragen over onze producten? Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met bijvoorbeeld de levering of montage van de producten voor uw keuken? Bent u benieuwd naar de aanbieding die we hebben voor de inductiekookplaat van 80 cm? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 0181 โ€“ 451203 of door ons online contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland