Inductiekookplaat 80 cm aanbieding

Bij Van Noort vindt u een inductiekookplaat van 80 cm in de aanbieding. U vindt ook kookplaten met diverse andere afmetingen. Wij hebben talloze jaren ervaring met het leveren en monteren van keukens en keukenapparatuur. Wij verkopen producten van toonaangevende merken. Onze hoogopgeleide medewerkers kunnen u uitstekend van deskundig advies voorzien en helpen met het vinden van de juiste kookplaat.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een inductiekookplaat van 80 cm breed met een aantrekkelijke aanbieding

De inductiekookplaat van 80 cm breed die wij verkopen geeft een mooie uitstraling en wij hebben hiervoor een leuke aanbieding. De mooie randafwerking draagt hier aan bij, maar ook de het donkerzwarte uiterlijk. De inductiekookplaat van 80 cm heeft vele voordelen, zoals:

  • MaxiSense zone-vrij koken;
  • DirectControl bediening;
  • Grillfunctie;
  • Count up timer;
  • Instelbare kooktijd per zone;
  • En nog veel meer.

Uiteraard vindt u bij ons ook vele kookplaten in andere uitvoeringen en andere maten.

Vragen? Neem dan contact met ons op

Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn met bijvoorbeeld de levering of montage van de inductiekookplaat van 80 cm of wilt u weten welke aanbieding we op het moment hebben? Neem dan meteen contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of door ons online contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure