Keuken verbouwen in Spijkenisse

Een keuken kunt u vakkundig laten verbouwen door Van Noort in de omgeving van Spijkenisse. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keukens, badkamers en bouwmaterialen. Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de wijde omtrek van Voorne-Putten. Onze professionals uit Zuidland weten alles over het leveren en installeren van complete keukens en keukenonderdelen en –accessoires. Alle apparatuur voor het verbouwen van uw keuken in regio Spijkenisse is van uitstekende kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Uw keuken laten verbouwen: wij leveren kwaliteit in korte tijd

Van Noort kan uw keuken in korte tijd voor u verbouwen. Op die manier heeft u zo min mogelijk overlast van een verbouwing. In ons assortiment hebben wij alles dat nodig is voor het verbouwen of plaatsen van een keuken. Wij werken alleen met betrouwbare keukenapparatuur tegen de scherpste prijzen. Ons bedrijf heeft een groot aanbod aan keukenapparatuur van de merken Hacker, Punto en Tristar. Van gaskookplaten tot afzuigkappen en van magnetrons tot koelkasten, u vindt het bij ons.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Kom voor het verbouwen van uw keuken inspiratie opdoen in de 300 m² grote keukenafdeling van onze showroom. Daar vindt u keukenopstellingen in diverse stijlen; van modern tot klassiek. Voor vragen over onze diensten kunt u natuurlijk ook bellen naar het telefoonnummer 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland