Tuintegels

Tuintegels in tal van stijlen in Zuidland, nabij Spijkenisse

Voor verschillende tuinstijlen hebben wij gepaste tuintegels op de zaak in Zuidland, nabij Spijkenisse. Als het weer in ons land meezit, verblijven we met z’n alle steeds vaker in de tuin. Er wordt dan ook steeds meer geld aan luxe tegels, stenen en accessoires besteed. Wij hebben het gehele programma van MBI sierbestrating in ons assortiment en ook gedeeltelijk op voorraad staan. Ontvangt u binnenkort een advies op maat over tuintegels op de zaak in Zuidland, nabij Spijkenisse?

Combineer de tegels met ons aanbod aan tuinartikelen

Heeft u de keuze gemaakt uit ons aanbod aan tuintegels op de zaak in Zuidland, dichtbij Spijkenisse? Combineer deze dan met (één van) onze tuinartikelen zoals tuinmeubelen en tuinschermen. Hierdoor weet u zeker dat uw tuin door een ringetje te halen is. Wilt u ook uw tuindeuren matchen met uw stijl tuin? Ook hiervoor zijn wij de juiste partij. In de showroom hebben we diverse binnen- en buitendeuren staan van topmerken. Nostalgisch, modern en klassiek; voor iedere stijl tuin en iedere woonwens bieden wij een bijpassende deur.

Kom langs op de zaak of ontvang uniek advies per telefoon of mail

 

Wij verwelkomen u graag op de zaak in Zuidland, waar u een uniek advies ontvangt. Bent u niet in de gelegenheid om de zaak te bezoeken? Stel uw vragen telefonisch of per mail. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 0181 – 451203. Ons team van enthousiaste professionals staat u graag te woord.

 

Merkenoverzicht

MBI Tuinbrochure 2019

MBI Geocollectie 2019

 

 

 De brochure is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2011 - 2016 Van Noort Zuidland

Webwinkel door Manieu.nl