Pelgrim afzuigkap prijs

Een Pelgrim afzuigkap kunt u tegen een aantrekkelijke prijs vinden in het brede aanbod van de keukenspecialist Van Noort. U kunt de producten online bestellen en laten leveren. Wij hebben ruime ervaring als keukenspecialist en leveren u daardoor altijd de juiste complete keuken, losse onderdelen of apparatuur. Wij stellen uw wensen altijd voorop en hebben een het bieden van hoogwaardige service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De Pelgrim afzuigkap voor een aantrekkelijke prijs online bestellen

De Pelgrim afzuigkap die u bij Van Noort tegen een scherpe prijs online kunt bestellen, vangt de dampen die vrijkomen bij het koken prima op. Zo heeft u geen last van de geur die anders kan blijven hangen in uw keuken. Zeker als u een open keuken heeft, is deze Pelgrim afzuigkap een goede oplossing, ook vanwege de prijs. Deze afzuigkap heeft een uitstekende afzuigcapaciteit en heeft drie afzuigsnelheden. Daarnaast hebben wij afzuigkappen van andere bekende en toonaangevende merken.

Meer weten?

Wilt u een Pelgrim afzuigkap bestellen tegen een scherpe prijs? Bestel deze dan online bij Van Noort en geniet van een snelle levering en montage. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0181 – 451203, een te mailen naar info@vannoortzuidland.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wok geven u graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure