Pelgrim inductie kookplaat

Met een Pelgrim inductie kookplaat van Van Noort wordt het koken nog leuker en dat voor een scherpe prijs. Als keukenspecialist kunnen wij de kookplaat leveren en monteren in bijvoorbeeld Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam. Wij hebben vele jaren ervaring in het vak. U kunt bij ons terecht voor complete keukens, maar ook voor losse onderdelen of apparatuur. Zo kunt u bij ons diverse soorten kookplaten vinden voor een verbetering van uw kookervaring.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een Pelgrim inductie kookplaat voor leuker koken voor een scherpe prijs
Als u een Pelgrim inductie kookplaat voor een scherpe prijs aanschaft bij Van Noort dan bent u verzekerd van sneller en leuker koken. Wij bieden kookplaten aan met diverse vermogens die wij leveren in onder andere Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. De kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken na gebruik. Daarnaast vindt u bij ons niet alleen kookplaten van Pelgrim, maar ook van vele andere toonaangevende merken.

Neem eens een kijkje

Neem binnenkort eens een kijkje in onze webwinkel of in onze showroom te Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit de uitvalswegen Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. U bent van harte welkom. Als u al weet welke Pelgrim inductie kookplaat u graag wilt hebben, dan kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen in onze webwinkel en profiteert u van een scherpe prijs. Als u eerst meer informatie wilt ontvangen over keukenapparatuur van Van Noort, dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure