Pelgrim onderdelen bestellen

Heeft u Pelgrim-keukenapparatuur en wilt u hiervan onderdelen bestellen? Deze schaft u aan bij Van Noort uit Zuidland, nabij Spijkenisse. In de loop der jaren hebben wij een breed assortiment opgebouwd. U kunt zowel voor complete keukens als losse onderdelen voor uw appratuur bestellen. Wij zullen er altijd alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Onze medewerkers kunnen u uitstekend bijstaan bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw keuken.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Van het merk Pelgrim losse onderdelen bestellen om uw keuken compleet te maken

U kunt diverse onderdelen van het merk Pelgrim los bestellen, deze zijn geschikt voor de reparatie of aanvulling van uw keuken of keukenapparatuur. Ook als u bepaalde onderdelen in uw keuken moet vervangen, zijn de losse onderdelen van Van Noort een uitstekende oplossing. Heeft u een Pelgrim-kookplaat met inductie? Wij bieden vele losse onderdelen voor de kookplaat van deze hoogwaardige producent aan. Naast het merk Pelgrim, bieden wij producten aan van toonaangevende merken, zoals Atag, Etna, Neff en AEG. Of u nu op zoekt bent naar afzuigkap, vaatwasser of koelkast. Wij hebben hoogwaardige producten in onze collectie.

Neem contact met ons op

Weet u al precies welke onderdelen u van het merk Pelgrim wilt bestellen? Bestel ze dan snel via onze webwinkel in of kom langs in onze showroom in Zuidland, nabij Spijkenisse! Wilt u graag meer informatie voordat u een bestelling plaatst of wilt u gewoonweg meer weten over uw mogelijkheden bij Van Noort? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0181 451203info@vannoortzuidland.nl of via ons online contactformulier.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure