Onderdelen van Pelgrim bestellen

Heeft u keukenapparatuur van Pelgrim en wilt u hiervan onderdelen bestellen? Deze schaft u aan bij Van Noort uit Zuidland. In de loop der jaren hebben wij een breed assortiment opgebouwd. U kunt zowel complete keukens als losse onderdelen voor uw appratuur bestellen. Wij zullen er altijd alles aan doen om aan uw wensen te voldoen. Onze medewerkers kunnen u uitstekend bijstaan bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw keuken.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Van het merk Pelgrim losse onderdelen bestellen om uw keuken compleet te maken

U kunt diverse onderdelen voor uw keukenapparatuur van het merk Pelgrim los bestellen. Deze zijn geschikt voor de reparatie of aanvulling van uw keuken. Ook als u bepaalde elementen in uw keuken moet vervangen, zijn de losse onderdelen van Pelgrim een uitstekende oplossing. Heeft u een Pelgrim-kookplaat met inductie? Wij bieden vele losse onderdelen voor de kookplaat van deze hoogwaardige producent aan. Naast het merk Pelgrim, bieden wij kwalitatief hoogstaande producten aan van andere toonaangevende merken, zoals:

Bel ons met uw vragen

Weet u al precies welke onderdelen u van het merk Pelgrim wilt bestellen? Kom dan snel langs in onze showroom! Wilt u graag meer informatie voordat u ons bezoekt of wilt u gewoonweg meer weten over uw mogelijkheden bij Van Noort? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 0181 – 451203 of via ons online contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de nieuwe onderdelen voor de hoogwaardige apparatuur die passend is in uw keuken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland