Plavuizen in Spijkenisse

Als u plavuizen voor uw vloer wilt aanschaffen gaat u naar Van Noort nabij Spijkenisse. Wij hebben 50 jaar ervaring als keuken- en badkamerspecialist in Zuidland. Onze experts hebben altijd de juiste oplossing paraat en wij bieden een uitstekende service. Bij ons komt de klant altijd op de eerste plaats. Heeft u plavuizen nodig voor de aanleg van een nieuwe vloer? Dan bent u bij ons helemaal op de goede plek. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Plavuizen in verschillende soorten en maten kopen in de buurt van Spijkenisse

Op de tegelafdeling van Van Noort vindt u een ruim aanbod aan wand- en vloertegels. Ook plavuizen kunt u bij ons in verschillende soorten en maten bestellen voor de aanleg van uw tegels op de vloer. Plavuizen zijn gebakken vloertegels die zeer praktisch zijn, en geschikt zijn voor iedere ruimte in uw huis. Denk onder andere aan tegels op de badkamervloer of keukenvloer. Door het materiaal hebben deze tegels een lange levensduur, zonder te slijten. U kunt deze tegels zelf leggen, maar u kunt er ook voor kiezen om onze experts hiervoor in te schakelen.

Ontdek de mogelijkheden

De levering en de aanleg van plavuizen en sierbestrating in regio Oud-Beijerland doen onze medewerkers altijd tegen een zeer scherpe prijs. Wilt u meer weten over de tegelafdeling of over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0181 – 451203 of breng een bezoek aan onze showroom om de mogelijkheden te ontdekken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland