Sanitair goedkoop online

Wilt u graag sanitair goedkoop online bekijken en aanschaffen? Dan gaat u naar keuken- en badkamerspecialist Van Noort in Zuidland. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van sanitair. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en installeren van complete badkamers en verschillende badkameronderdelen en –accessoires. Onze medewerkers helpen u graag verder en kunnen u tevens van vrijblijvend advies voorzien.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De aanschaf van sanitair kan goedkoop en online met hoge kwaliteit

Sanitair van hoge kwaliteit kunt u bij ons goedkoop online bekijken. Onze badkamerproducten worden geproduceerd door fabrikanten die hoge kwaliteitseisen stellen aan hun producten en die gebruiksvriendelijkheid een belangrijk aspect vinden. Zo kunnen ze u een toegevoegde waarde bieden. Van Noort helpt u graag met de installatie van baden en whirlpools. Ook voor de montage van een douchecabine kunt u bij ons terecht. Daarnaast kunnen wij uw badkamer compleet maken door vloertegels te plaatsen.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij ons als badkamerspecialist? Bekijk dan allereerst online onze inspiratiefoto’s van ons sanitair dat zowel goedkoop als van goede kwaliteit is. Daarnaast bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom nabij Schiedam. U kunt ons ook bereiken via 0181 – 451203 of info@vannoortzuidland.nl.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland