Schutting aanschaffen in Spijkenisse

Een groot assortiment aan schuttingen, sierbestrating en andere tuinartikelen vindt u bij Van Noort in de regio van Spijkenisse. Naast de juiste schutting kunt u in de omgeving van Hellevoetsluis ook bij ons terecht voor producten om uw tuin mee aan te kleden. Daarnaast hebben wij een breed aanbod aan bouwmateriaal. Vrijwel alles voor de bouw of verbouw voor een scherpe prijs koopt u bij onze winkel in Zuidland.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Vind uw schutting in ons brede aanbod

Wij begrijpen dat u niet altijd zit te wachten op pottenkijkers, daarom is een schutting of tuinscherm van ons bedrijf een perfecte oplossing. Een tuin is een perfecte plek waar u na een lange werkdag tot rust komt, waar u met vrienden of familie borrelt tot laat in de avond in de zomer, of waar u geniet van een winterzonnetje met een heater in uw loungeset. In wat voor geval dan ook, een schutting van ons bedrijf bieden u deze privacy én zijn een fraai decoratief element in de tuin.

 

De verschillende mogelijkheden bij het uitkiezen van een schutting

Alle mogelijkheden voor uw schutting nemen we graag met u door. Heeft u middels ons advies een geschikte schutting gevonden voor uw huis? Wilt u daarnaast de verdere aankleding van uw tuin ook aan ons bedrijf overlaten? Gezamenlijk stellen wij op basis van ons aanbod uw perfecte tuin samen. U kiest bij ons niet alleen een mooie schutting, maar ook bijpassende sierbestrating. Samen met onze kwalitatieve producten zorgen wij voor de afscherming van uw tuin.

 

Kom langs bij onze winkel voor uw nieuwe tuin

Wilt u ons aanbod met eigen ogen ervaren? Wij heten u van harte welkom op de zaak. In onze showroom vindt u de juiste en mooiste schutting voor uw woning. U koopt hier tevens verschillende tuinmeubelen om uw tuin helemaal naar wens in te richten. Stel uw vragen telefonisch. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0181 – 451203 .

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland