Schuttingen Spijkenisse

Een groot assortiment aan schuttingen, sierbestrating en andere tuinartikelen vindt u in de regio van Spijkenisse en Hellevoetsluis. Maar naast producten om uw tuin mee aan te kleden hebben wij ook een breed aanbod aan keukens, sanitair, tegels en bouwmateriaal. Vrijwel alles voor de bouw of verbouw voor een scherpe prijs koopt u bij Van Noort.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een breed aanbod aan schuttingen, gekocht bij de specialist nabij Spijkenisse en Hellevoetsluis

Wij begrijpen dat u niet altijd zit te wachten op pottenkijkers. Een tuin is een perfecte plek om na een lange werkdag tot rust te komen, waar u met vrienden of familie borrelt tot laat in de avond in de zomer. Of waar u geniet van een winterzonnetje met een heater in uw loungeset. In wat voor geval dan ook; schuttingen bieden u deze privacy én zijn een fraai decoratief element in de tuin. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van schuttingen; deze nemen wij graag met u door in onze zaak nabij Spijkenisse en Hellevoetsluis. Heeft u middels ons advies een geschikte schutting gevonden? Maar wilt u de verdere aankleding van uw tuin ook aan ons overlaten? Gezamenlijk stellen wij op basis van ons aanbod aan tuintegels en tuinmeubelen de perfecte tuin samen. Uw tuinaankleding zoekt u bij ons van A tot Z uit.

U bent van harte welkom op de zaak in Zuidland

Wilt u ons aanbod aan schuttingen nabij Spijkenisse en Hellevoetsluis met eigen ogen ervaren? Wij heten u van harte welkom op de zaak, gevestigd in Zuidland. Wilt u, voordat u onze zaak bezoekt, vragen stellen? Of bent u niet in de gelegenheid om de zaak te bezoeken en stelt u uw technische vragen liever online? In beide gevallen staan we u graag te woord. U kunt uw vragen stellen per mail of telefonisch via het nummer 0181 – 451203.

 

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure