Showroom badkamers Oud-Beijerland

In de showroom van Van Noort vindt u complete badkamers in de buurt van Oud-Beijerland tegen zeer scherpe prijzen. De showroom is maar liefst 400 m² groot. Hier vindt u een veelzijdigheid aan badkamerproducten en complete badkamers. De badkamers staan opgesteld in diverse stijlen. We bieden onze producten aan van toonaangevende merken. Hierbij kunt u denken aan Beterbad, Villeroy & Boch, Sealskin, Riho, Sanibell, Primabad, Thebalux en nog veel meer merken. Wij denken met u mee en adviseren u bij uw aankoop. Desgewenst kunnen wij de badkamer bij u thuis installeren. Kom snel eens langs in onze showroom!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Showroom met badkamers nabij Oud-Beijerland: ook losse producten te koop

In onze showroom nabij Oud-Beijerland vindt u prachtige badkamers. Wij hebben badkamers voor vrijwel elk budget binnen ons assortiment. Ook als u op zoek bent naar losse producten, zoals toiletten, inbouwreservoirs, douches, douchecabines, baden en whirlpools of badmeubels, wij hebben het allemaal in ons aanbod. Met meer dan 50 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van hoge kwaliteit en een uitstekende service.

Bezoek

Neem snel een bezoek aan onze showroom nabij Oud-Beijerland en bekijk onze badkamers met eigen ogen. Of bekijk eens enkele foto’s van onze badkamershowroom. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact op met onze specialisten!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure