Showroom badkamers Schiedam

In de showroom van Van Noort in Zuidland vindt u badkamers in diverse stijlen nabij Schiedam. Wij hebben losse badkamerproducten tot aan complete badkamers van toonaangevende merken. Hierbij kunt u denken aan merken als Villeroy & Boch, Sealskin, Beterbad, Artweger, Riho en vele meer. Onze showroom met badkamers nabij Schiedam beslaat maar liefst 400 m². Kom snel eens langs in onze showroom en bekijk onze badkamers met eigen ogen!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Vraag om advies in onze showroom met badkamers

Wanneer u onze showroom bezoekt om onze badkamers te bekijken, dan voorzien onze specialisten u graag van deskundig advies op maat. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben topmerken in ons assortiment. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van goede kwaliteit voor producten en service. Als u niet een complete badkamer zoekt, hebben wij ook diverse losse badkamerproducten in ons assortiment voor u. Hierbij kunt u denken aan het volgende:

Doe inspiratie op in onze winkel

Om wat inspiratie op te doen, hebben wij vele badkamers in onze showroom die u kunt bezichtigen. Wij kunnen de gekochte badkamer met tegels bovendien bij u thuis leveren inclusief leggen. Hierdoor ontzorgen wij u geheel bij de aankoop van een badkamer. Kom snel langs of neem contact met ons op via 0181 – 451203 of info@vannoortzuidland.nl als u nog vragen heeft!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland