Showroom badkamers Schiedam

In de showroom van Van Noort vindt u badkamers in diverse stijlen nabij Schiedam. Wij hebben losse badkamerproducten tot aan complete badkamers van toonaangevende merken. Hierbij kunt u denken aan Villeroy & Boch, Sealskin, Beterbad, Artweger, Riho en velen meer. Wij kunnen de badkamer ook bij u thuis installeren. Hierdoor ontzorgen wij u geheel bij de aankoop van een badkamer. Onze showroom met badkamers nabij Schiedam beslaat maar liefst 400 m². Kom snel eens langs in onze showroom en kom onze badkamers met eigen ogen bekijken!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Advies in de showroom met badkamers nabij Schiedam

Wanneer u onze showroom nabij Schiedam bezoekt om onze badkamers te bekijken, dan voorzien onze specialisten u graag van deskundig advies op maat. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben topmerken in ons assortiment. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van kwaliteit van producten en service. Als u niet een complete badkamer zoekt, hebben wij ook diverse losse badkamerproducten in ons assortiment voor u. Hierbij kunt u denken aan de volgende:

Uiteraard bieden wij nog veel meer producten aan. Deze kunt u ook in onze webshop bekijken!

Inspiratie op doen

Om wat inspiratie op te doen, hebben wij enkele foto’s van badkamers in onze showroom nabij Schiedam. Kom snel langs of neem contact op als u nog vragen heeft!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure