Showroom met badkamers nabij Spijkenisse

In de showroom van Van Noort in Zuidland vindt u diverse badkamers in de buurt van Spijkenisse. Wij verkopen badkamers en badkamerproducten van toonaangevende merken, zoals Villeroy & Boch, Beterbad, Sealskin, Sanibel, Hotbathen nog veel meer. Wanneer u bij ons een badkamer bestelt, dan kunnen wij deze ook bij u thuis installeren. Zo ontzorgen wij u geheel bij de aankoop van een badkamer. Kom snel eens langs en bespreek de vele mogelijkheden bij ons!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

In onze showroom vol badkamers vindt u betaalbare opties

U bekijkt vele badkamers in onze uitgebreide showroom. Voor ieder budget hebben wij een oplossing. Daardoor blijft het voor iedereen betaalbaar. De showroom is ongeveer 400 m² groot en bevat badkamers in diverse stijlen. Hierdoor vindt u zeker een badkamer die bij uw smaak en stijl past. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop en levering van badkamers. Bovendien verkopen we complete badkamers. Ook voor losse producten, zoals toiletten en inbouwreservoirs, wastafels en fonteintjes, douchegoot en douchecabines, baden en whirlpools, badkamermeubels en nog veel meer, kunt u bij onze showroom nabij Oud-Beijerland terecht.

Vraag ons om meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de badkamers van Van Noort? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203 of een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl. Of kom langs in onze showroom en bekijk onze badkamers met eigen ogen! U kunt online ook vast inspiratie op doen door de foto’s te bekijken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland