Showroom badkamers Spijkenisse

In de showroom van Van Noort vindt u diverse badkamers in de buurt van Spijkenisse. De showroom is ongeveer 400 m² groot en bevat badkamers in diverse stijlen. Hierdoor vindt u zeker een badkamer die bij uw smaak en stijl past. Wij verkopen deze badkamers en badkamerproducten van toonaangevende merken, zoals Villeroy & Boch, Beterbad , Sealskin, Artweger, Riho en nog veel meer. Wanneer u bij ons een badkamer bestelt, dan kunnen wij deze ook bij u thuis installeren. Zo ontzorgen wij u geheel bij de aankoop van een badkamer. Kom snel eens langs en bespreek de vele mogelijkheden bij Van Noort!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Showroom badkamers nabij Spijkenisse: betaalbare opties

In onze showroom nabij Spijkenisse vindt u vele badkamers. Voor ieder budget hebben wij een oplossing. Daardoor blijft het voor iedereen betaalbaar. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop en levering van badkamers. Wij verkopen complete badkamers, maar ook losse producten, zoals toiletten en inbouwreservoirs, wastafels en fonteintjes, douches en douchecabines, baden en whirlpools, badkamermeubels en nog veel meer.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de badkamers van Van Noort? Neem dan direct contact op! Of kom langs in onze showroom nabij Spijkenisse en bekijk onze badkamers met eigen ogen! U kunt online ook vast inspiratie op doen door de foto’s te bekijken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure