Showroom keukens Oud-Beijerland

In de showroom van Van Noort vindt u diverse keukens in de buurt van Oud-Beijerland. Met meer dan 50 jaar ervaring bent u bij ons verzekerd van kwaliteitskeukens van toonaangevende merken. Onze showroom bevat een oppervlakte van wel 300 m² met vele keukens en is gevestigd nabij Oud-Beijerland. Wij hebben keukens van merken als Tristar, Punto, Systemat en Hacker. Met deze keukens bent u dan ook verzekerd van kwaliteit. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze keukens, zodat we voor iedereen betaalbare opties hebben. Wij hebben bijvoorbeeld ook diverse goedkope showroomkeukens in ons assortiment. Kom snel eens langs en vraag naar de mogelijkheden bij Van Noort!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Showroom keukens nabij Oud-Beijerland: compleet pakket

In onze showroom nabij Oud-Beijerland vindt u diverse keukens in verschillende stijlen. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne look, wij bieden u de juiste keuze. Wij hebben vele jaren ervaring met de verkoop en levering van keukens. In onze showroom zijn specialisten aanwezig, die u graag van deskundig advies op maat voorzien. Zij denken ook met u mee, zodat u altijd de juiste keuken kunt bestellen, binnen het door u gestelde budget. Wij bieden ook enkele showroommodellen aan!

Kom binnenkort langs!

Aarzel niet langer en kom binnenkort eens langs in onze showroom nabij Oud-Beijerland om onze keukens te bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op met onze specialisten!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure