Showroom keukens Spijkenisse

In de showroom van Van Noort staan vele keukens en is niet ver van Spijkenisse gevestigd. In deze showroom vindt u een oppervlakte van wel 300 m² met diverse stijlen keukens. Of u nu op zoek bent naar een moderne of klassieke uitstraling van uw keuken, wij hebben het in ons assortiment. Wij bieden altijd de nieuwste modellen, doordat we continu onze producten vernieuwen. Hierdoor hebben we regelmatig showroommodellen in ons assortiment. Wij hebben keukens van onder andere Systemat, Hacker, Punto en Tristar. Door de vele mogelijkheden vindt u bij ons zeker waar u naar op zoek bent. Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard! Kom snel eens langs!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Showroom met keukens nabij Spijkenisse: altijd de nieuwste keukens

In onze showroom nabij Spijkenisse vindt u altijd de nieuwste keukens van hoge kwaliteit van topmerken. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring met de verkoop en levering van keukens in verschillende stijlen. Wij beschikken ook over een webshop, waar u diverse inbouwapparatuur kunt aanschaffen. Bij grotere producten, zoals keukens, kunnen wij bij u thuis leveren en monteren. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst.

Kom langs

Aarzel niet langer en kom eens langs in onze showroom nabij Spijkenisse om onze keukens te bekijken! Wij adviseren u graag over uw toekomstige aankoop. Bij ons weet u zeker dat u kwaliteit met stijl in huis haalt!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure