Sierbestrating in Oud-Beijerland

Overweegt u nieuwe sierbestrating aan te leggen en bent u woonachtig in de omgeving van Oud-Beijerland of Hellevoetsluis? Dan is een bezoek aan Van Noort in Zuidland zeker de moeite waard. U heeft bij ons de keuze uit een groot assortiment aan vrijwel alles voor uw tuin. Van stijlvolle schuttingen tot aan bijpassende tuinmeubelen en van diverse tuintegels tot aan blokhutten. Laat uw tuinwensen aan ons weten en samen stellen wij uw droomtuin samen.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Kies sierbestrating voor uw woning

Zodra u uw tuin gaat verbouwen, weet u het ongetwijfeld: de mogelijkheden voor uw tuin zijn eindeloos. Begrijpelijk is dat u op het gebied van tuintegels door de bomen het bos niet meer ziet. Om u een advies te bieden dat perfect aansluit bij uw woonstijl, laten we u graag kennismaken met het gehele programma van MBI-sierbestrating. Het assortiment aan sierbestrating van dit merk staat gedeeltelijk op voorraad op de zaak. Neemt u alvast eens een kijkje in de online brochure, bekijk het aanbod aan tegels en doe inspiratie op. Wellicht ziet u uw droomtuin in deze brochure staan. Om uw tuin compleet te maken, bekijkt u ook onze bijpassende tuinmeubels.

Vraag meer informatie over onze collectie aan sierbestrating

Wilt u een specifieke serie aan sierbestrating komen bezichtigen bij Van Noort? Wenst u de tegels te combineren met onze schuttingen, maar weet u niet zo goed hoe? Of wilt u uw tuin volledig afmaken met bijpassende tuindeuren? Neem contact met ons op door te e-mailen of bellen. U wordt hartelijk ontvangen in onze showroom om de mogelijkheden voor sierbestrating door te spreken. Telefonisch bereikt u ons door te bellen naar 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland