Tegels inclusief leggen

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf dat tegels levert inclusief het leggen, dan kunt u terecht bij Van Noort. Wij hebben vele jaren ervaring en kunnen tegelvloeren leggen in alle kamers van uw woning. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen de vloeren snel en vakkundig leggen. Op deze manier hoeft u niet lang tussen de rommel te zitten in huis. Daarnaast zorgen wij ervoor dat we de vloer netjes achterlaten.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Tegels inclusief leggen tegen scherpe tarieven

Wij kunnen de tegels tegen scherpe tarieven bij u leveren inclusief leggen. In onze aanbod vindt u vele vloertegels in verschillende uitvoeringen, van romantisch tot modern. Als u bij ons tegels bestelt, dan heeft u een scherpe prijs inclusief het leggen. Bovendien leveren wij altijd werk op maat voor elke kamer in uw huis. In ons assortiment vindt u zeker waar u naar op zoek bent! Zo niet, helpen wij u uiteraard graag met het vinden van de tegels die bij uw woning past.

Contact

Heeft u nog vragen over onze tegels inclusief het leggen of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn bij Van Noort? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0181 – 451203info@vannoortzuidland.nl of ons online contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure