Tegels met vloerverwarming in Spijkenisse

Tegels met vloerverwarming schaft u in de omgeving van Spijkenisse aan bij Van Noort. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten wij precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. In Zuidland zijn wij hét adres voor uw bouwmaterialen, tuinartikelen, verf, behang en CV-radiatoren. Alles voor het leveren en installeren van keukens en badkamers vindt u bij ons. Ook voor tegels met vloerverwarming kunt u terecht bij onze specialisten.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Ruime keus aan tegels met vloerverwarming bij ons bedrijf

In onze showroom is een tegelafdeling waar u een grote verscheidenheid aan wand- en vloertegels vindt. Wij hebben een assortiment van ruim 200 soorten vloertegels en 1000 soorten wandtegels. Van modern tot industrieel tot landelijk, wij bieden alle mogelijkheden aan. Ook kunnen wij tegels met vloerverwarming verzorgen. U kunt de tegels zelf leggen, maar u kunt het leggen van tegels ook aan onze specialisten overlaten. Onze professionals zorgen er dan voor dat uw vloer, eventueel met vloerwarming, perfect gelegd wordt. Naast tegels vindt u bij ons ook ander materiaal voor uw badkamer, keuken en tuin.

Koop onze tegels voor nooit meer koude voeten

Met de tegels met vloerwarming van Van Noort heeft u nooit meer last van koude voeten. Kom eens kijken in onze showroom of neem contact op met onze werknemers. Dit doet u via het telefoonnummer 0181 – 451203. Wij geven u graag meer informatie over vloertegels in de badkamer met vloerverwarming.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland