Tegels met vloerverwarming Spijkenisse

Tegels met vloerverwarming schaft u in de omgeving van Spijkenisse aan bij Van Noort. Door onze jarenlange ervaring in deze sector weten wij precies hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. In de omtrek van Voorne-Putten is Van Noort hét adres voor uw bouwmaterialen, tuinartikelen, verf, behang en CV-radiatoren. Alles voor het leveren en installeren van keukens en badkamers vindt u bij ons. Ook voor tegels met vloerverwarming kunt u in de buurt van Spijkenisse terecht bij onze specialisten.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Ruime keus aan tegels met vloerverwarming bij Van Noort nabij Spijkenisse

In onze showroom is een tegelafdeling waar u een grote verscheidenheid aan wand- en vloertegels vindt. Van Noort heeft een assortiment van ruim 200 soorten vloertegels en 1000 soorten wandtegels. Van modern tot industrieel tot landelijk. Ook kunnen wij voor u in Spijkenisse en omstreken tegels met vloerverwarming verzorgen. U kunt de tegels zelf leggen, maar u kunt dat ook aan Van Noort overlaten. Onze professionals zorgen er dan voor dat vloer, eventueel met vloerwarming, perfect gelegd wordt. Naast tegels vindt u bij Van Noort ook al het andere materiaal voor uw badkamerkeuken en tuin.

Nooit meer koude voeten met tegels van Van Noort

Met de tegels met vloerwarming van Van Noort nabij Spijkenisse heeft u nooit meer last van koude voeten. Kom eens kijken in onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland of neem contact op met onze werknemers via het telefoonnummer 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure