Toilet renovatie Schiedam

Een complete toilet renovatie in Schiedam en omgeving laat u doen door een expert als Van Noort. Wij bestaan al ruim 50 jaar en weten zodoende alles over toiletten, maar ook over badkamers, keukens en bouwmaterialen. Van Noort heeft een grote showroom met onder meer badkameropstellingen, keukenopstellingen en tegelpresentaties. In onze showroom nabij Schiedam kunt u de professionals van Van Noort natuurlijk ook om advies vragen over de renovatie van uw toilet.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Van Noort verzorgt een volledige toilet renovatie in Schiedam en omgeving

Voor de renovatie van uw toilet in de buurt van Schiedam heeft Van Noort verschillende toiletonderdelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een design wandcloset van Thassos of een hoogwaardig inbouwreservoir van Geberit. Behalve het renoveren van uw wc kunt u bij Van Noort ook terecht voor complete badkamers en keukens. U heeft bij ons de keus uit verschillende bouwmaterialen. Ook kunt u ervoor kiezen om onze professionals uw keuken of badkamer volledig te laten installeren. Wij werken altijd met producten van topmerken, maar wel tegen scherpe tarieven.

In korte tijd een gerenoveerde wc

Woont u in de omgeving van Schiedam en is uw toilet aan een renovatie toe? Kom dan naar Van Noort en u zult in korte tijd weer de beschikking hebben over een mooie wc. Voor meer informatie belt u naar 0181 – 451203. U mag natuurlijk ook een keer binnenlopen in onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure