Toilet renovatie Schiedam

Als u aan uw toilet een renovatie wilt laten uitvoeren, schakelt u de specialisten van Van Noort uit de buurt van Schiedam in. Wij bestaan al ruim 50 jaar en weten zodoende alles over toiletten, maar ook over badkamers, keukens en bouwmaterialen. Van Noort heeft een grote showroom met onder meer badkameropstellingen, keukenopstellingen en tegelpresentaties. In onze showroom in Zuidland kunt u onze professionals natuurlijk ook om advies vragen over de renovatie van uw toilet.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Wij verzorgen bij uw toilet een volledige renovatie

Voor de renovatie van uw toilet heeft Van Noort verschillende toiletonderdelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een design wandcloset van Thassos of een hoogwaardig inbouwreservoir van Geberit. Voor het laten verbouwen van uw toilet, zit u helemaal goed bij ons bedrijf. Behalve het renoveren van uw wc kunt u bij Van Noort ook terecht voor complete badkamers en keukens. U heeft bij ons de keuze uit verschillende bouwmaterialen. Ook kunt u ervoor kiezen om onze professionals uw keuken of badkamer volledig te laten installeren. Wij werken altijd met producten van topmerken, maar wel tegen scherpe tarieven.

Schakel ons in voor het renoveren van uw toilet

Is uw toilet aan een renovatie toe? Kom dan naar ons en u zult in korte tijd weer de beschikking hebben over een mooie wc. Voor meer informatie neemt u contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203. U mag natuurlijk ook een keer binnenlopen in onze showroom. Wij helpen u dan graag.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland