Toilet verbouwen Spijkenisse

Als u uw toilet wilt verbouwen moet u bij Van Noort nabij Spijkenisse zijn. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het leveren van badkamers, keukens en bouwmaterialen. Ook hebben onze experts alle kennis in huis om u te helpen met het verbouwen van uw toilet in de omgeving van Spijkenisse. Van Noort beschikt over een grote showroom waar u onder meer badkameropstellingen, keukenopstellingen en tegelprestaties kunt zien. Woont u in de buurt van Spijkenisse en wilt u uw toilet verbouwen? Neem dan contact op met Van Noort en vraag naar de mogelijkheden!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Toilet verbouwen nabij Spijkenisse door Van Noort: kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voor het verbouwen van uw toilet in Spijkenisse en omgeving heeft Van Noort diverse toiletonderdelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardig inbouwreservoir van Geberit of een design wandcloset van Kreta. Naast het verbouwen van uw wc kunt u bij ons ook terecht voor volledige badkamers en keukens. Verder bestelt u bij Van Noort heel eenvoudig tuinartikelen en radiatoren. Al onze producten en diensten staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Eigen bezorgdienst voor nette en tijdige bezorging

Wij werken met een eigen bezorgdienst zodat we zeker weten dat alles netjes en op tijd bij de klant wordt afgeleverd. Het vervoer van grote aankopen kunt u met een gerust hart aan Van Noort overlaten. Heeft u nog vragen over het verbouwen van uw toilet nabij Spijkenisse of over onze andere diensten? Bel dan met 0181 – 451203 of kom inspiratie opdoen in onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure