Toilet verbouwen in Spijkenisse

Als u uw toilet wilt verbouwen moet u bij Van Noort nabij Spijkenisse zijn. Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring met het leveren van badkamers, keukens en bouwmaterialen. Ook hebben onze experts alle kennis in huis om u te helpen met het verbouwen van uw toilet. Wij beschikken over een grote showroom in Zuidland waar u onder meer badkameropstellingen, keukenopstellingen en tegelprestaties kunt zien.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Uw toilet laten verbouwen door onze specialisten: kwaliteit tegen een scherpe prijs

Voor het verbouwen van uw toilet heeft Van Noort diverse toiletonderdelen in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardig inbouwreservoir van Geberit of een design wandcloset van Kreta. Naast het renoveren van uw wc kunt u bij ons ook terecht voor volledige badkamers en keukens. Wilt u bijvoorbeeld tegels met verwarming bij uw nieuwe toilet? Dat is geen enkel probleem! Bij ons bestel u eenvoudig nieuwe tegels of andere onderdelen voor uw nieuwe toilet. Al onze producten en diensten staan voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Profiteer van een eigen bezorgdienst voor nette en tijdige bezorging

Wij werken met een eigen bezorgdienst, zodat we zeker weten dat alles netjes en op tijd bij de klant wordt afgeleverd. Het vervoer van grote aankopen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Heeft u nog vragen over het verbouwen van uw toilet of over onze andere diensten? Neem contact met ons op via 0181 โ€“ 451203. Het is ook mogelijk om inspiratie op te doen in onze showroom voor badkamers.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland