Tuinbestrating Spijkenisse

Stijlvolle tuinbestrating vindt u bij Van Noort, nabij Spijkenisse. Met de juiste tuinbestrating geniet u optimaal van uw tuin. Van een kleine stadstuin tot aan een gezellige gezinstuin en van een royale tuin van een vrijstaande woning tot aan een smal paadje dat opnieuw bestraat moet worden; voor elke situatie bieden wij geschikte bestrating. Bezoek eens onze showroom Zuidland, nabij Spijkenisse, om de nodige inspiratie op het gebied van tuinbestrating op te doen.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Voor welke tuinbestrating kiest u van de specialist nabij Spijkenisse?

Zodra u kennis maakt met ons aanbod aan tuinbestrating in de buurt van Spijkenisse, staat u versteld van de mogelijkheden. Bekijk alvast eens de brochure. Laat u inspireren door de nieuwste trends, kleuren en materialen. Zodra u de keuze heeft gemaakt voor het type bestrating, kunt u bij ons verder uitpakken met tuinmeubelen en tuinschermen. Wij bieden u uniek advies voor het type tuin. Want wij begrijpen het als geen ander; iedere levensstijl en afmeting tuin is weer anders. Gaat u met ons om tafel zitten om uw wensen kenbaar te maken?

Bezoek de showroom of stel uw vragen telefonisch of per mail

Wilt u meer informatie ontvangen over ons aanbod aan tuintegels? Dat horen wij graag. Uw vragen stelt u door een mail te sturen of ons te bereiken via het nummer 0181 – 451203. Of maakt u liever telefonisch een afspraak voor uniek advies op de zaak? In wat voor geval dan ook; wij staan u graag te woord.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure