Tuintegels in Oud-Beijerland

U gaat uw tuin gedeeltelijk of volledig verbouwen en zoekt tuintegels in de regio van Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Brielle. Kom dan eens langs bij Van Noort. Wij zijn gevestigd in Zuidland en bieden een ruim aanbod aan tuintegels van MBI sierbestrating. Neem een kijkje in de online brochure. Hier krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van tuinbestrating. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Bekijk de brochure en kom langs om onze tuintegels dichtbij Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Brielle te bekijken

Heeft u in de brochure een tegel gezien die u graag eens in het echt wilt bekijken? Het assortiment hebben we gedeeltelijk op voorraad staan; dus bel of mail alvorens u een bezoek brengt aan de zaak. Zo kunnen wij u garanderen dat de desbetreffende serie aanwezig is en dat we een medewerker voor u klaar hebben staan die al uw vragen kan beantwoorden. Heeft u een keuze gemaakt uit het assortiment aan tuintegels op de zaak dichtbij Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Brielle? Maak dan kennis met het aanbod aan overige tuinartikelen, u kunt denken aan picknicktafels, blokhutten, tuinhout en tuinschermen. Van kleine tot grote tuinen en van een basic inrichting tot vele accessoires; op basis van uw tuinwensen stellen wij uw droomtuin samen.

Bekijk de producten op de zaak in Zuidland

Wij begrijpen dat u ons aanbod eerst met eigen ogen wilt ervaren voordat u overgaat tot de aankoop. De tuin verbouwen is immers een klus die niet vaak voorkomt. U bent van harte welkom op de zaak in Zuidland, nabij Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Brielle. Bent u niet in staat om de zaak te bezoeken? Maar wilt u wel meer informatie over ons aanbod ontvangen? Dan stelt u uw vragen of opmerkingen per telefoon door te bellen naar 0181 – 451203 of per mail.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure