Tuintegels in Oud-Beijerland

Gaat u uw tuin gedeeltelijk of volledig verbouwen en zoekt u tuintegels in regio Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en Brielle? Kom dan eens langs bij Van Noort. Wij zijn gevestigd in Zuidland en bieden een ruim aanbod aan tuintegels van MBI-sierbestrating. Neem een kijkje in de online brochure. Hier krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden die er zijn op het gebied van tuinbestrating. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Bekijk de brochure en kom langs om onze tuintegels te bekijken

Wij begrijpen dat u ons aanbod met tuintegels eerst met eigen ogen wilt ervaren voordat u overgaat tot de aankoop. De tuin verbouwen is immers een klus die niet vaak voorkomt. Om deze reden hebben wij vakkundige medewerkers die in staat zijn u te helpen. Heeft u een keuze gemaakt uit het assortiment aan tuintegels of sierbestrating? Maak dan kennis met het aanbod aan overige tuinartikelen, waarbij u kunt denken aan picknicktafels, tuinhout en tuinschermen. Van kleine tot grote tuinen en van een basic inrichting tot vele accessoires; op basis van uw tuinwensen stellen wij uw droomtuin samen. Zo creëert u een heerlijke ontspanplek waar u samen of alleen kunt genieten.

Bekijk de producten in onze showroom

Heeft u in de brochure tuintegels gezien die u graag eens in het echt wilt bekijken? Het assortiment hebben we gedeeltelijk op voorraad staan; dus bel of mail alvorens u een bezoek brengt aan de zaak. Heeft u gevonden waar u naar zocht? Dan kunt u tegels laten aanleggen door onze specialisten. Wilt u meer informatie over ons aanbod ontvangen? Dan stelt u uw vragen of opmerkingen per telefoon door te bellen naar 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland