Wastafelkraan vervangen

Wilt u uw wastafelkraan vervangen dan vindt u bij Van Noort voor iedere badkamer een geschikte wastafelkraan van hoge kwaliteit. Wij hebben talloze jaren ervaring met het verkopen, leveren en installeren van complete badkamers. Daarnaast leveren en monteren wij  losse onderdelen, zoals kranen en douches in bijvoorbeeld Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht en Rotterdam. Onze medewerkers weten alles van deze producten af en kunnen u dan ook deskundig adviseren waar dat nodig blijkt.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een wastafelkraan vervangen: ruime keuze uit diverse merken en modellen

Bij ons bedrijf vindt u gegarandeerd een wastafelkraan van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u de beste wastafelkraan waarmee u uw oude kunt vervangen. De producenten die deze kranen maken hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zoals wij dat vanzelfsprekend ook hebben. Zo bieden wij bijvoorbeeld een Hansgrohe-wastafelkraan en Daxima-kraan aan. Deze chromen kranen staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak en zijn eenvoudig kalkvrij te houden. Is uw badkamer aan renovatie toe? Dan vindt u bij ons ook douchebakken en inloopdouches.

Contacteer ons bij vragen

Wilt u uw huidige wastafelkraan vervangen en bent u op zoek naar meer informatie over onze producten? Of wilt u meer weten over onze prijzen en onze service? Kom dan langs in Zuidland, nabij Spijkenisse of neem snel contact met ons op via telefoonnummer 0181 – 451203, stuur een e-mail naar info@vannoortzuidland.nl of vul het contactformulier in.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure