Wastafelkraan vervangen

Wilt u uw wastafelkraan vervangen dan vindt u bij Van Noort voor iedere badkamer een geschikte wastafelkraan van hoge kwaliteit. Wij hebben talloze jaren ervaring met het verkopen, leveren en installeren van complete badkamers. Daarnaast leveren en monteren wij ook losse onderdelen, zoals kranen en douches in bijvoorbeeld Schiedam ,Vlaardingen, Barendrecht en Rotterdam. Onze medewerkers weten alles van deze producten af en kunnen u dan ook deskundig adviseren waar dat nodig blijkt.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een wastafelkraan vervangen: ruime keuze uit diverse merken en modellen

Bij Van Noort vindt u gegarandeerd een wastafelkraan van hoge kwaliteit. De producenten die deze kranen maken hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zoals wij dat vanzelfsprekend ook hebben. Zo bieden wij bijvoorbeeld een Hansgrohe wastafelkraan en Daxima kraan aan. Deze chromen kranen staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak en zijn eenvoudig kalkvrij te houden. Wij lveren deze in heel het land, dus ook in Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen of Schiedam.

Vragen? Contacteer ons dan

Wilt u uw huidige wastafelkraan vervangen en bent u opzoek naar meer informatie over onze producten? Of wilt u meer weten over onze prijzen en onze service? Kom dan langs in Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Barendrecht, Rotterdam, Vlaardingen en Schiedam. Of neem snel contact met ons op via telefoonnummer 0181 – 451203, e-mailadres info@vannoortzuidland.nl of ons contactformulier.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure