Wastafelkraan vervangen

Wilt u uw wastafelkraan vervangen? Bij Van Noort in Zuidland vindt u voor iedere badkamer een geschikte wastafelkraan van hoge kwaliteit. Wij hebben talloze jaren ervaring met het verkopen, leveren en installeren van complete badkamers. Daarnaast leveren en monteren wij losse onderdelen, zoals kranen en douches. Onze medewerkers weten alles van deze producten af en met deze kennis bieden ze u deskundig advies.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Laat ons uw wastafelkraan vervangen en kies uit een ruime aanbod uit diverse merken en modellen

In het assortiment van onze winkel vindt u gegarandeerd wastafelkranen van hoge kwaliteit. Wij verkopen dé beste wastafelkraan waarmee u uw oude kunt vervangen. De producenten die deze kranen voor uw badkamer maken, hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, zoals wij dat vanzelfsprekend ook hebben. Zo bieden wij u bijvoorbeeld een hansgrohe-wastafelkraan en Daxima-kraan aan. Deze chromen kranen staan garant voor kwaliteit en gebruiksgemak en zijn eenvoudig kalkvrij te houden. Is uw badkamer aan renovatie toe? U vindt bij ons ook inloopdouches.

Neem contact met ons op bij vragen

Wilt u uw huidige wastafelkraan vervangen en bent u op zoek naar meer informatie over onze producten? Of wilt u meer weten over onze prijzen en onze service? Kom dan langs in onze showroom vol badkamers in Oud-Beijerland of neem snel contact met ons op. U bereikt ons op het telefoonnummer 0181 – 451203 of u vult ons contactformulier in.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland