Een vaatwasser van ATAG als inbouw

Het merk ATAG biedt een vaatwasser die zeker geschikt is als inbouw. Bij Van Noort uit Zuidland, vlakbij Spijkenisse, vindt u inbouwvaatwassers van uitstekende kwaliteit. Een ingebouwde vaatwasser maakt uw vaat grondig schoon zonder dat u aan de buitenkant ziet dat u een vaatwasser in uw keuken hebt.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

ATAG produceert een vaatwasser voor de inbouw

ATAG is producent van dé vaatwasser die geschikt is voor inbouw. De vaatwassers van ATAG zijn geschikt voor iedere keuken, omdat zij veel verschillende modellen verkopen. Het voordeel van de producten van ATAG is dat hun vaatwassers een actief ventilatiedroogsysteem hebben die op een effectieve manier uw vaat niet alleen schoonmaakt maar ook droogt. Naast vaatwassers bieden wij u ook inbouwapparatuur van ATAG. De vaatwassers zorgen voor het moeiteloos schoonmaken én ze zorgen voor een slimmere en efficiëntere werking. Wilt u niet alleen een nieuwe vaatwasser, maar een hele nieuwe keuken? Wij zijn ook dealer van Punto-keukens en vele andere merken.

Neem contact op met ons voor een inbouwvaatwasser

Wilt u graag een vaatwasser van ATAG geschikt voor inbouw aanschaffen? Kom dan naar Van Noort uit Zuidland, in de buurt van Spijkenisse, voor vaatwassers van de beste kwaliteit. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wenst of vragen heeft. Wij zijn te bereiken door een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl. Ook is het mogelijk om te bellen naar 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure