Badkamers

De badkamer met het sanitair dat u wenst

Graag helpen we u bij het samenstellen van een badkamer met sanitair dat perfect is afgestemd op uw wensen. Kom langs voor een vrijblijvend advies, waarbij het mogelijk is een 3D-tekening te creëren aan de hand van uw wensen. Zo krijgt u een perfect beeld van uw toekomstige badkamer. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw bestelde badkamer in zijn geheel te laten installeren. Onze vakkundige installateurs monteren uw gehele badkamer snel en zonder problemen.

Sanitair voor zeer scherpe prijzen

In onze badkamershowroom van ruim 500 m² vindt u 20 badkameropstellingen, verschillende toiletopstellingen en een ruime keuze aan ander sanitair. We hebben een groot assortiment aan douchecabines, baden, badkamermeubels, kranen en accessoires van verschillende topmerken zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Grohe, HSK, Primabad en vele andere merken.

Kom langs voor persoonlijk advies

Het uitkiezen van nieuw sanitair is een belangrijke stap in het realiseren van een nieuwe badkamer. Dit is namelijk bepalend voor het uiterlijk en het comfort. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren. Uiteraard helpen wij u hier graag bij. Kom voor persoonlijk advies langs in onze showroom in Zuidland, vlakbij Spijkenisse. Bent u op zoek naar algemene informatie? Bel dan 0181 – 451203. Of vul ons contactformulier in.

Onze badkamers

Wandcloset

Wastafel en fonteintjes

Kranen

Douches

Baden en whirlpools

Douchecabines en douchegoten

Badmeubels

Radiatoren

Onze badkamers

Douchecabines

Douchecabines

Kranen

Radiatoren

Overige

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland