Bouwmaterialen

Bij Van Noort uit Zuidland vindt u allerlei bouwmaterialen die u helpen op het gebied van bouw en verbouw. We hebben een compleet assortiment aan verschillende bouwmaterialen en aanverwante artikelen. Zo kunt u niet alleen de (ver)bouwwerkzaamheden, maar ook de afwerking tot een goed einde brengen. Alles wat u nodig heeft vindt u bij ons als bouwspecialist.

Prijslijst meest verkochte bouwartikelen

Onze bouwmaterialen

Hout

Radiator

Deuren en kozijnen

Gereedschap

PVC

Ijzerwaren

Sleutels

Toilet

Grove bouwmaterialen

DHZ artikelen

Elektra

Leidingwerk

Maak een keuze uit onze hoogwaardige bouwmaterialen

Bij ons vindt u veel verschillende bouwmaterialen voor badkamers en keukens met elk een hoge kwaliteit. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en ga aan de slag met het verbouwen van uw badkamer of een andere klus. Ons bedrijf heeft u zoveel te bieden, dat het onmogelijk is om al onze productcategorieën op te noemen. Wij begrijpen dat u wel graag zou willen weten waarvoor u bij ons terechtkunt. Daarom vindt u bij ons aanbod onder andere:

Profiteer van onze scherpe prijzen

Al onze bouwmaterialen voor zowel badkamer als keuken zijn verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Wij hanteren voor veel van onze producten lagere prijzen dan onze concurrenten. Heeft u vragen over onze prijzen, of over andere zaken? Bel dan naar 0181 – 451203. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar in onze ruime winkel om een wastafelkraan te vervangen of als u andere materialen wenst voor uw klus. Kom langs en laat u verbazen!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland