Tuintegels in tal van stijlen nabij Spijkenisse, in Zuidland

Bent u op zoek naar tuintegels in de omgeving van Spijkenisse? Bij Van Noort bieden wij u een ruim assortiment aan van tegels geschikt voor verschillende tuinstijlen. Als het weer in ons land meezit, verblijven we met z’n alle steeds vaker in de tuin. Er wordt dan ook steeds meer geld aan luxe tegels, stenen en accessoires voor in de tuin besteed. Wij hebben alle tuintegels van MBI sierbestrating in ons assortiment en ook gedeeltelijk op voorraad. Kom langs en ontvang advies op maat voor uw tuintegels!

Combineer de tuintegels met ons aanbod aan tuinartikelen in Spijkenisse

Heeft u de keuze gemaakt uit ons ruime aanbod aan tuintegels online of in onze showroom nabij Spijkenisse? Combineer de tegels dan met één van onze tuinartikelen, zoals tuinmeubelen en schuttingen. Hierdoor weet u zeker dat uw tuin om door een ringetje te halen is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor sierbestrating. Wilt u ook dat uw tuindeuren matchen met uw stijl tuin? Ook hiervoor zijn wij de juiste partij. In de showroom hebben we diverse binnen- en buitendeuren van topmerken. Nostalgisch, modern of klassiek, voor iedere stijl en iedere woonwens bieden wij een bijpassende deur.

Kom langs in onze winkel of ontvang uniek advies per telefoon of mail

Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zuidland nabij Spijkenisse, waar u een persoonlijk advies ontvangt bij het bestellen van tuintegels. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Stel uw vragen telefonisch of per mail. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 0181 – 451203. Uw e-mail kunt u sturen naar info@vannoortzuidland.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Ons team van enthousiaste professionals in de regio Spijkenisse staat u graag te woord om al uw vragen over tuintegels te beantwoorden.

Onze merken

MBI Tuinbrochure 2021

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure