Tuintegels in tal van stijlen in Zuidland, nabij Spijkenisse

Voor verschillende tuinstijlen hebben wij bij Van Noort bv bijpassende tuintegels in ons ruime assortiment. Als het weer in ons land meezit, verblijven we met z’n alle steeds vaker in de tuin. Er wordt dan ook steeds meer geld aan luxe tegels, stenen en accessoires voor in de tuin besteed. Wij hebben alle tuintegels van MBI sierbestrating in ons assortiment en ook gedeeltelijk op voorraad. Kom langs en ontvang advies op maat voor uw tuintegels!

Combineer de tuintegels met ons aanbod aan tuinartikelen

Heeft u de keuze gemaakt uit ons ruime aanbod aan tuintegels? Combineer de tegels dan met (één van) onze tuinartikelen zoals tuinmeubelen en tuinschermen. Hierdoor weet u zeker dat uw tuin om door een ringetje te halen is. Wilt u ook dat uw tuindeuren matchen met uw stijl tuin? Ook hiervoor zijn wij de juiste partij. In de showroom hebben we diverse binnen- en buitendeuren van topmerken. Nostalgisch, modern en klassiek; voor iedere stijl en iedere woonwens bieden wij een bijpassende deur.

Kom langs in onze winkel of ontvang uniek advies per telefoon of mail

Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Zuidland, waar u een persoonlijk advies ontvangt. Bent u niet in de gelegenheid om de zaak te bezoeken? Stel uw vragen telefonisch of per mail. U bereikt ons door te bellen naar het nummer 0181 – 451203. Uw e-mail kunt u sturen naar info@vannoortzuidland.nl. Ook is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Ons team van enthousiaste professionals staat u graag te woord.

Onze merken

MBI Tuinbrochure 2021

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure