Tuintegels nabij Spijkenisse

Bent u op zoek naar tuintegels in de omgeving van Spijkenisse? Bij Van Noort, uit Zuidland, bieden wij u een ruim assortiment aan tegels aan die geschikt zijn voor verschillende tuinstijlen. Als het weer in ons land meezit, verblijven we met z’n allen steeds vaker in de tuin. Er wordt dan ook steeds meer geld aan luxe tegels, stenen en accessoires voor in de tuin besteed. Wij hebben alle tuintegels van MBI-sierbestrating in ons assortiment en ook gedeeltelijk op voorraad.

Combineer de tuintegels met ons aanbod aan tuinartikelen

Heeft u de keuze gemaakt uit ons ruime aanbod aan tuintegels of tuinbestrating? Combineer de tegels dan met één van onze tuinartikelen, om zo de perfecte plek te creëren waar u tot rust komt of geniet van fijn gezelschap. Naast dat u in ons assortiment verschillende tuintegels vindt, vindt u bij ons ook mogelijkheden als het gaat om sierbestrating. Wilt u ook dat uw tuindeuren matchen met uw stijl tuin? Ook hiervoor zijn wij de juiste partij. In onze showroom hebben we diverse binnen- en buitendeuren van topmerken. Nostalgisch, modern of klassiek, voor iedere stijl en iedere woonwens bieden wij een bijpassende deur.

Kom langs in onze winkel of ontvang uniek advies per telefoon of e-mail

Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar u een persoonlijk advies ontvangt bij het uitzoeken van tuintegels of andere meubels voor uw tuin. Bent u niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Stel uw vragen telefonisch of per e-mail. U bereikt ons door te bellen naar 0181 – 451203. Uw e-mail kunt u sturen naar info@vannoortzuidland.nl.

Onze merken

MBI Brochure 2024
MBI Brochure 2024 GeoCeramica

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland