Een badkamer verbouwen in Spijkenisse

Uw badkamer laat u natuurlijk verbouwen door een professional als Van Noort, ook werkzaam in de omgeving van Spijkenisse. Ons bedrijf uit Zuidland heeft al ruim 50 jaar ervaring in deze sector en inmiddels zijn wij een gevestigde naam wat betreft de levering van badkamers, keukens en bouwmaterialen. Onze experts weten alles over het installeren en leveren van complete badkamers en verschillende badkameronderdelen en -accessoires. Alle sanitair in ons assortiment voor het verbouwen van een badkamer in Spijkenisse is kwalitatief hoogwaardig en heeft een lange levensduur.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Uw badkamer laten verbouwen: kwaliteit tegen de scherpste prijs

Van Noort kan in korte tijd een volledige badkamer bij u plaatsen. Daarnaast vindt u bij ons al het materiaal dat u nodig heeft voor het verbouwen van uw badkamer. Wij werken alleen met betrouwbare badkamerproducten tegen de scherpste prijzen. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit en een voordelige prijs. Omdat wij een groot aanbod hebben aan badkameronderdelen, waaronder douchecabines, heeft u bij Van Noort ruime keuze. Kies voor de verbouwing van uw badkamer onder meer uit de mooiste wastafels en fonteintjes, douchegoten en radiatoren.

Neem contact met ons op of kom naar de showroom

Voor het verbouwen van uw badkamer schakelt u de specialisten in van ons bedrijf. Wilt u meer informatie over het renoveren van uw badkamer? Bel dan met ons via 0181 โ€“ 451203. U bent natuurlijk ook welkom om een kijkje komen nemen op de badkamerafdeling van onze showroom.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland