Badkamer verbouwen Spijkenisse

Uw badkamer laat u natuurlijk verbouwen door een professional als Van Noort, ook werkzaam in de omgeving van Spijkenisse. Van Noort heeft al ruim 50 jaar ervaring in deze sector en inmiddels zijn wij een gevestigde naam wat betreft de levering van badkamers, keukens en bouwmaterialen. Onze experts weten alles over het installeren en leveren van complete badkamers en verschillende badkameronderdelen en -accessoires. Alle sanitair in ons assortiment voor het verbouwen van een badkamer in Spijkenisse is kwalitatief hoogwaardig en heeft een lange levensduur.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Badkamer laten verbouwen: kwaliteit tegen de scherpste prijs nabij Spijkenisse

Van Noort kan in korte tijd een volledige badkamer bij u plaatsen. Daarnaast vindt u bij ons al het materiaal dat u nodig heeft voor het verbouwen van uw badkamer in de buurt van Spijkenisse. Wij werken alleen met betrouwbare badkamerproducten tegen de scherpste prijzen. Daardoor bent u verzekerd van kwaliteit en een voordelige prijs. Omdat wij een groot aanbod hebben van badkameronderdelen, heeft u bij Van Noort een ruime keuze. Kies voor de verbouwing van uw badkamer onder meer uit de mooiste wastafels en fonteintjes, douchecabines en douchegoten en radiatoren.

Neem contact met ons op of kom naar de showroom

Woont u in de regio Spijkenisse en bent u voor het verbouwen van uw badkamer op zoek naar een vakman? Zoek dan niet verder en bel met Van Noort via 0181 – 451203. U kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen op de badkamerafdeling van onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure