Douchegoot diverse maten

Bij Van Noort vindt u de perfecte douchegoot die kan worden geleverd in diverse maten. Wij hebben een zeer breed assortiment. Wij hebben vele jaren ervaring met het leveren van keukens, badkamers en bouwmaterialen. U kunt onze producten bij ons in de winkel te Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht, of online in onze webwinkel bestellen. Wij hebben een grote showroom met vele badkamers en badkamerproducten. Onze medewerkers kunnen u uitstekend helpen met het vinden van de juiste producten.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De douchegoot van uw keuze leverbaar in diverse maten

Een douchegoot schaft u aan bij ons: niet alleen heeft u keuze uit vele bekende merken, u kunt ook kiezen uit diverse maten. Op deze manier vindt u bij ons altijd een douchegoot die perfect aansluit op de ondergrond, waardoor lekkage wordt tegengegaan. Daarnaast leveren wij ook sanitaire producten voor u op maat in bijvoorbeeld Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Wat u ook zoekt voor uw badkamer, u vindt het bij ons!

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij Van Noort of wilt u meer weten over een douchegoot met flens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent ook welkom in onze showroom te Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure