Een douchegoot in diverse maten

Bij Van Noort vindt u de perfecte douchegoot die kan worden geleverd in diverse maten. Wij hebben vele jaren ervaring met het leveren van keukens, badkamers en bouwmaterialen. In onze grote showroom in Zuidland vindt u vele badkamers en badkamerproducten. Hier helpen onze medewerkers u graag met het vinden van de juiste producten.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De douchegoot van uw keuze is leverbaar in diverse maten

Als u een douchegoot bij ons aanschaft voor uw badkamer, heeft u niet alleen keuze uit vele bekende merken, u kiest ook uit diverse maten. Op deze manier vindt u bij ons altijd een douchegoot die perfect aansluit op de ondergrond, waardoor lekkage wordt tegengegaan. Daarnaast leveren wij ook sanitaire producten als douchebakken op maat. Wat u ook zoekt voor uw badkamer, u vindt het in onze showroom voor badkamers nabij Spijkenisse!

Stel al uw vragen aan onze experts

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij Van Noort of wilt u meer weten over een douchegoot in diverse maten? Zo kunt u ook bij ons terecht voor het verbouwen van uw toilet. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland