Douchebakken op maat

Bij Van Noort kunt u douchebakken op maat bestellen, maar ook andere producten die geschikt zijn voor de badkamer. Wij kunnen de douchebakken ook voor u plaatsen als u dat wilt. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen hun werkzaamheden dan ook snel en vakkundig uitvoeren.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Douchebakken op maat eenvoudig bestellen

Bij Van Noort vindt u een douchebak van de meeste merken in de standaardmaten maar, u kunt bij ons ook douchebakken op maat bestellen. Wij stellen uw wensen namelijk altijd voorop. In ons assortiment vindt u vele soorten douchecabines en inloopdouches. Neem eens rustig een kijkje in onze webshop of kom eens langs in onze showroom in Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Wij helpen u dan graag met het vinden van de juiste cabine zodat de renovatie van uw badkamer spoedig verloopt.

Laat ons u helpen

Bent u geïnteresseerd in de douchebakken op maat van Van Noort uit Zuidland, nabij Spijkenisse? Laat ons u dan helpen met het vinden en installeren van de juiste bak voor uw badkamer. We vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt in uw nieuwe douchecabine. Heeft u vragen over onze douchebakken op maat? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of online het contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure