Douchebakken op maat

In de showroom Van Noort in Zuidland kunt u douchebakken op maat, maar ook andere producten die geschikt zijn voor de badkamer bestellen. Wij kunnen de douchebakken ook voor u plaatsen als u dat wilt. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en voeren hun werkzaamheden dan ook snel en vakkundig uit.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Douchebakken op maat bestellen bij de specialist in badkamerrenovaties

Bij Van Noort vindt u een douchebak van de meeste merken in de standaardmaten, maar het is bij ons ook mogelijk om douchebakken op maat te bestellen. Wij stellen uw wensen altijd voorop. In ons assortiment vindt u vele soorten douchecabines en inloopdouches. Wij helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste cabine, zodat de renovatie van uw badkamer spoedig verloopt.

Laat ons u helpen

Bent u geïnteresseerd in onze douchebakken op maat? Laat ons u dan helpen met het vinden en installeren van de juiste douchebak voor uw badkamer. We vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt in uw nieuwe douchecabine. Heeft u vragen over de douchebakken op maat in onze showroom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203 of online het contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland