Douchebakken op maat

Bij Van Noort kunt u douchebakken op maat bestellen. Wij kunnen deze ook voor u plaatsen als u dat wilt. Dit alles doen wij tegen scherpe tarieven. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen hun werkzaamheden dan ook snel en vakkundig uitvoeren. Zo is uw badkamer niet lang het toneel van verbouwing. Vraag nu snel naar uw mogelijkheden bij Van Noort of kom langs in onze showroom. Vanuit Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, en Barendrecht zijn wij eenvoudig bereikbaar.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Douchebakken op maat: wij denken graag met u mee

Bij Van Noort vindt u een douchebak van de meeste merken in standaardmaten maar u kunt douchebakken ook op maat bij ons kopen. Wij stellen uw wensen namelijk altijd voorop. Als u het wilt, kunnen wij de bak en bijbehorende cabine ook voor u installeren. In ons assortiment vindt u vele soorten douchecabines en inloopdouches. Neem eens rustig een kijkje in onze webshop of kom eens langs in onze showroom in Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Wij helpen u dan graag met het vinden van de juiste cabine.

Laat ons u helpen

Als u geïnteresseerd bent in douchebakken op maat van Van Noort, laat ons u dan helpen met het vinden van de juiste bak voor uw badkamer. We vinden het belangrijk dat u zich comfortabel voelt in uw nieuwe douchecabine. Als u meer informatie wilt ontvangen over onze douchebakken of –cabines, neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of ons online contactformulier in te vullen.  Of breng een bezoek aan onze vestiging in de regio Zuidland(Vlaardingen, Rotterdam, Schiedam, en Barendrecht).

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure