Inloopdouche op maat

U vindt bij Van Noort uit Zuidland de beste inloopdouche op maat. Deze douches bestelt u eenvoudig door een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij leveren en installeren de cabine in elke badkamer; ongeacht of u deze ruimte aan het renoveren of juist nieuw aan het bouwen bent. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en voorzien u dan ook graag van deskundig advies.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Aan een inloopdouche op maat helpen wij u graag

Wij bieden u douchecabines en baden aan van diverse toonaangevende merken, zoals Sealskin en HSK. Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche op maat of een vrije douchecabine, bij ons vindt u altijd wat u zoekt voor het verbouwen van uw badkamer. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor aangeboden standaardmaten. Wij leveren namelijk ook douchebakken op maat. Indien gewenst, nemen wij naast de levering ook de plaatsing van de inloopdouche op maat voor onze rekening. Bent u bezig met het renoveren van uw gehele badkamer? Vraag ons dan ook om advies bij de renovatie van uw toilet.

Kom langs voor meer informatie

Wilt u ook meer weten over een inloopdouche op maat van Van Noort? Breng dan snel een bezoek aan onze showroom met badkamers nabij Spijkenisse.  Wij helpen u graag verder. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0181 – 451203 of gebruik te maken van ons online contactformulier.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland