Inloopdouche op maat

In het aanbod van Van Noort vindt u een inloopdouche op maat. U bestelt online of in de showroom die eenvoudig te bereiken is vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Wij leveren en installeren de cabine. Wij hebben het bieden van een uitstekende service en hoge kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij stellen uw wensen voorop en zorgen dat u altijd het gewenste resultaat krijgt te zien. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een inloopdouche op maat: wij helpen u graag

Wij bieden een douchecabine van diverse toonaangevende merken, zoals Sealskin en HSK. Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche of een vrije douchecabine, bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Vaak worden standaardmaten geboden door de producenten, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat de douchecabine op maat wordt geleverd. Indien gewenst, nemen wij naast de levering ook de plaatsing in bijvoorbeeld Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht voor onze rekening.

Contact

Wilt u ook meer weten over een inloopdouche op maat van Van Noort? Neem dan snel eens een kijkje in onze webwinkel of kom eens langs in onze showroom te Zuidland, eenvoudig bereikbaar vanuit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Barendrecht. Wij helpen u graag verder. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0181 – 451203, te mailen naar info@vannoortzuidland.nl of gebruik te maken van ons online contactformulier.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure