Inloopdouche op maat

U vindt bij Van Noort uit Zuidland, nabij Spijkenisse de beste inloopdouche op maat. Deze douches bestelt u eenvoudig online of breng een bezoek aan onze showroom. Wij leveren en installeren de cabine in elke badkamer of u deze aan het renoveren of verbouwen bent. Onze medewerkers hebben gedegen kennis van onze producten en kunnen u dan ook van deskundig advies voorzien.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een inloopdouche op maat: wij helpen u graag

Wij bieden een douchecabine van diverse toonaangevende merken, zoals Sealskin en HSK. Of u nu op zoek bent naar een inloopdouche op maat of een vrije douchecabine, bij ons vindt u altijd wat u zoekt voor het verbouwen van uw badkamer. Vaak worden standaardmaten geboden door de producenten, maar wij leveren ook douchebakken op maat. Indien gewenst, nemen wij naast de levering ook de plaatsing van de inloopdouche op maat voor onze rekening. Bent u bezig met een badkamerrenovatie? Bekijk dan ook onze toiletten.

Neem contact met ons op

Wilt u ook meer weten over een inloopdouche op maat van Van Noort? Neem dan snel eens een kijkje in onze webwinkel of breng een bezoek aan onze showroom met badkamers in Zuidland, nabij Spijkenisse. Wij helpen u graag verder. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0181 – 451203, te mailen naar info@vannoortzuidland.nl of gebruik te maken van ons online contactformulier.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure