Een dealer van keukens van Hacker

Wanneer u van het merk Hacker op zoek bent naar mooie keukens, zijn wij uw geschikte dealer. Van Noort uit Zuidland, in de buurt van Spijkenisse, biedt een ruim assortiment aan keukens van het merk Hacker. Alle keukens die wij aanbieden, zijn van uitstekende kwaliteit en u koopt ze voor scherpe prijzen.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Hacker biedt kwalitatieve keukens die u bij ons als dealer koopt

Hacker is producent van keukens die u bij ons als dealer koopt tegen een voordelige prijs. De keukens van dit merk staan bekend om hun klassieke én moderne designs. De focus van het merk ligt op zowel kwaliteit als functionaliteit, net als de keukens van Punto. Daarnaast staat Hacker bekend om zijn kracht en betrouwbaarheid. Wanneer u een keuken heeft gevonden die aansluit bij uw wensen en smaak, is het ook mogelijk om inbouwapparatuur van Atag te kopen. Op deze manier creëert u een geheel nieuwe en moderne keuken.

Breng een bezoek aan de beste dealer en vindt uw perfecte keuken

Wij zijn een gespecialiseerde dealer die diverse keukens van Hacker aanbiedt. Binnen ons ruime assortiment vindt u altijd wel een geschikte keuken of bijvoorbeeld vaatwasser van Etna. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze producten? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar info@vannoortzuidland.nl of bel naar 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure