Tegels

Tegels voor zeer scherpe prijzen

Op de tegelafdeling van Van Noort bv vindt u een grote sortering tegels. Onze collectie bestaat uit wand- en vloertegels in verschillende stijlen. Van landelijk tot industrieel en van klassiek tot modern. Naast het assortiment van ruim 1000 soorten wandtegels en 200 soorten vloertegels verzorgen wij ook vloerverwarming. Hierbij voorzien wij u graag van gedegen advies, zodat u optimaal geniet van de warmte van de vloer. Want niet alle vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.

 

Onze tegelviewer

Nieuw is onze tegelviewer.

Door te klikken op onderstaande foto, komt u in een geavanceerd programma waar u meer dan 2000 tegelsoorten kunt bekijken. U kunt hierbij de tegels plaatsen in een badkamer, keuken of woonkamer om een mooi overzicht te krijgen.

 

 

 

 

 

 

Merkenoverzicht

mosa sphinx colorker
lea magica mirage
kronos rako keraben
la fabrica

 

 

En nog vele andere merken...

 

Profiteer van onze complete service bij het laten leggen van tegels

U kunt ervoor kiezen om zelf de tegels te leggen, maar u kunt het ook aan ons overlaten. Wij zorgen er dan voor dat uw tegels, eventueel compleet met vloerverwarming, vakkundig voor u gelegd worden. Hierbij zorgen wij voor een strakke afwerking, dus ook voor bijvoorbeeld vakkundig voegwerk. Wij voeren al onze werkzaamheden uit voor zeer scherpe prijzen.

De mooiste tegels van de meest toonaangevende merken

Wij hebben een ruim assortiment met toonaangevende merken. Dit zijn bekende merken als Sphinx, maar ook minder bekende merken zoals Mosa, Colorker en Lea Ceramiche. Op deze manier bieden wij u een uniek assortiment met tegels die u nergens anders vindt. Kom onze unieke collectie bekijken in onze ruime showroom in Zuidland, niet ver van Spijkenisse. Wilt u meer informatie over onze tegels of bijvoorbeeld over onze andere bouwmaterialen? Neem dan contact met ons op via 0181 – 451203.

© 2011 - 2016 Van Noort Zuidland

Webwinkel door Manieu.nl