Showroom keukens Schiedam

Van Noort heeft een zeer ruime showroom voor keukens nabij Schiedam. Onze showroom is gevestigd in Zuidland en heeft een oppervlakte van ongeveer 300 m². Wij hebben keukens van onder andere Systemat, Hacker, Tristar en Punto in ons assortiment. Wanneer u een nieuwe keuken zoekt, is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag met het vinden van de juiste keuken. Doordat we over een eigen bezorgdienst beschikken, kunnen we elke keuken ook bij u bezorgen. Als u bij ons een keuken koopt, wordt u dus volledig ontzorgd. Kom snel eens langs in onze showroom!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Uw nieuwe keuken uitzoeken in onze showroom met een ruime keuze aan keukens

Kom snel eens langs in onze showroom en bekijk onze keukens! Wij bieden u namelijk een ruime collectie keukens aan. Deze zijn beschikbaar in diverse stijlen, van klassiek tot aan modern. Wij updaten ons aanbod aan keukens continu waardoor u verzekerd bent van de laatste trends. Ook vindt u bij ons inbouwapparatuur van ATAG voor de keukens in onze showroom. Zelfs een granieten of composieten werkblad behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen zeer scherpe prijzen bieden. Dit geldt zeker voor onze showroomkeukens nabij Spijkenisse.

Vraag ons naar hulp bij de installatie

Desgewenst kunnen wij uw nieuwe keuken ook bij u thuis installeren. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen tijdens het aankopen van een keuken. Kom eens langs in onze showroom om al onze keukens te bekijken en te ervaren. U kunt ook een bezoek brengen aan onze outlethoek. Voor meer informatie over onze diensten en producten vult u ons contactformulier in of belt u ons op 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland