Showroom keukens Schiedam

Van Noort heeft een zeer ruime showroom voor keukens nabij Schiedam. Onze showroom is gevestigd in Zuidland en heeft een oppervlakte van ongeveer 300 m². Wij hebben keukens van onder andere Systemat, Hacker, Tristar en Punto in ons assortiment. Wanneer u een nieuwe keuken zoekt, is een bezoek aan onze showroom zeker de moeite waard. Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag met het vinden van de juiste keukens. Doordat we over een eigen bezorgdienst beschikken, kunnen we elke keuken ook bij bezorgen. Zo kunnen wij u ook nog eens geheel ontzorgen bij de aankoop van een keuken via Van Noort. Kom snel eens langs in onze showroom of neem alvast eens een kijkje in onze webshop!

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Showroom keukens nabij Schiedam: ruime keuze

Kom snel eens langs in onze showroom en bekijk onze keukens nabij Schiedam! Wij bieden een ruime keuze uit keukens aan. Deze zijn beschikbaar in diverse stijlen, van klassiek tot aan modern. Wij updaten ons aanbod keukens continu waardoor u verzekerd bent van de laatste trends. Ook vindt u bij ons inbouwapparatuur voor keukens in onze showroom nabij Schiedam. Zelfs een granieten of composieten werkblad behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen zeer scherpe prijzen bieden. Dit geldt helemaal voor onze showroomkeukens.

Installatie

Desgewenst kunnen wij de keuken ook bij u thuis installeren. Hierdoor heeft u zelf geen zorgen over het aankopen van een keuken. Kom eens langs in onze showroom nabij Schiedam en bekijk onze keukens. Of neem eens een kijkje in onze webshop! We hebben ook een outlet waar u diverse keukens vindt!

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure