Keuken verbouwen Spijkenisse

Een keuken kunt u vakkundig laten verbouwen door Van Noort in de omgeving van Spijkenisse. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van keukens, badkamers en bouwmaterialen. Inmiddels is Van Noort een gevestigde naam in de wijde omtrek van Voorne-Putten. Onze professionals weten alles over het leveren en installeren van complete keukens en keukenonderdelen en –accessoires. Alle apparatuur voor het verbouwen van uw keuken in de regio van Spijkenisse is van uitstekende kwaliteit en heeft een lange levensduur.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Uw keuken laten verbouwen nabij Spijkenisse: Van Noort levert kwaliteit in korte tijd

Van Noort kan uw keuken nabij Spijkenisse in korte tijd voor u verbouwen. Op die manier heeft u zo min mogelijk overlast van een verbouwing. In ons assortiment hebben wij alles dat nodig is voor het verbouwen of plaatsen van een keuken. Wij werken alleen met betrouwbare keukenapparatuur tegen de scherpste prijzen. Van Noort heeft een groot aanbod aan keukenapparatuur van de merken Hacker, Punto, Hacker en Tristar. Van gaskookplaten tot afzuigkappen en van magnetrons tot koelkasten.

Kom inspiratie opdoen in onze showroom

Kom voor het verbouwen van uw keuken in de buurt van Spijkenisse inspiratie opdoen in de 300 m² grote keukenafdeling van onze showroom aan de Kerkweg 9 in Zuidland. Daar vindt u keukenopstellingen in diverse stijlen. Van modern tot klassiek. Voor vragen over onze diensten kunt u natuurlijk ook bellen naar het telefoonnummer 0181 – 451203.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland