Atag afzuigkap kopen

De Atag afzuigkap komt u kopen bij Van Noort en is praktisch en draagt bij aan de stijl van uw keuken. In onze showroom of webwinkel kunt u ons aanbod snel bekijken. Wij hebben vele jaren ervaring met het leveren en monteren van complete keukens tot aan onderdelen en keukenapparatuur. Onze medewerkers zijn goedopgeleide vakmensen met geruime ervaring. Zij kunnen u dan ook uitstekend voorzien van deskundig advies, indien nodig.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De Atag afzuigkap kopen met een optimale afzuigcapaciteit

De Atag afzuigkap die u komt kopen bij Van Noort beschikt over een optimale afzuigcapaciteit. Door de halogeenverlichting krijgt het bovendien een mooie moderne uitstraling, terwijl de tiptoets bediening voor een groot gebruikersgemak zorg. Doordat deze tiptoetsen bediend worden op basis van touch control, zijn ze ook eenvoudig te reinigen. Kortom, de Atag afzuigkap is praktisch en stijlvol. Daarnaast hebben wij ook enkele andere afzuigkappen in ons aanbod van andere toonaangevende merken.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij Van Noort of wilt u de Atag afzuigkap kopen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of door ons online contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure