ATAG-afzuigkap kopen

Wilt u een ATAG-afzuigkap kopen? Van Noort uit Zuidland biedt u een ruim aanbod aan keukenapparatuur aan. In onze showroom vindt u onder andere de ATAG-afzuigkap, die praktisch is en bijdraagt aan de stijl van uw keuken. Wij hebben jarenlange ervaring met het leveren en monteren van complete keukens tot aan onderdelen en keukenapparatuur. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen met geruime ervaring die u graag voorzien van deskundig advies.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De ATAG-afzuigkap met een optimale afzuigcapaciteit kopen

De ATAG-afzuigkap die u kunt kopen in onze winkel beschikt over een optimale afzuigcapaciteit. Door de halogeenverlichting krijgt het bovendien een mooie moderne uitstraling, terwijl de tiptoetsbediening voor een groot gebruikersgemak zorgt. Doordat deze tiptoetsen bediend worden op basis van touch control, zijn ze ook eenvoudig te reinigen. Al deze functies maken de ATAG-afzuigkap die u in ons assortiment kunt kopen, praktisch en stijlvol. Daarnaast hebben wij ook andere apparatuur in onze collectie, zoals koelkasten van ATAG. U kunt ook bij ons terecht voor afzuigkaponderdelen van Etna.

Win advies in alvorens u een bestelling plaatst

Wilt u graag meer informatie over de keukenapparatuur van Van Noort of wilt u de ATAG-afzuigkap kopen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203 of het online contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze showroom of kom langs in onze showroom voor keukens nabij Spijkenisse .

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland