Atag-afzuigkap kopen

Wilt u een Atag-afzuigkap kopen? Van Noort uit Zuidland, nabij Spijkenisse biedt u een ruim aanbod aan van keukenapparatuur. In onze showroom en webwinkel vindt u de Atag-afzuigkap, deze is praktisch en draagt bij aan de stijl van uw keuken. Wij hebben jarenlang ervaring met het leveren en monteren van complete keukens tot aan onderdelen en keukenapparatuur. Onze medewerkers zijn goed opgeleide vakmensen met geruime ervaring. Zij kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

De Atag-afzuigkap kopen met een optimale afzuigcapaciteit

De Atag-afzuigkap die u kunt kopen bij ons bedrijf beschikt over een optimale afzuigcapaciteit. Door de halogeenverlichting krijgt het bovendien een mooie moderne uitstraling, terwijl de tiptoetsbediening voor een groot gebruikersgemak zorgt. Doordat deze tiptoetsen bediend worden op basis van touch control, zijn ze ook eenvoudig te reinigen. Kortom, de Atag-afzuigkap is praktisch en stijlvol. Daarnaast hebben wij ook andere keukenapparatuur beschikbaar, zoals koelkasten. Ook van andere merken bieden wij afzuigkaponderdelen aan van Etna.

Win advies in alvorens u een bestelling plaatst

Wilt u graag meer informatie over uw mogelijkheden bij Van Noort of wilt u de Atag-afzuigkap kopen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl, vul het online contactformulier in of kom langs in onze showroom in Zuidland, nabij Spijkenisse.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure