Prijzen van ATAG-koelkasten

Wilt u graag ATAG-koelkasten kopen van hoge kwaliteit, maar tegen scherpe prijzen? Kom dan eens een kijkje nemen bij dé keukenspecialist Van Noort in Zuidland. U vindt bij ons koelkasten van dit toonaangevende merk in diverse uitvoeringen. De capaciteit van onze koelkasten is hoog én u profiteert van een goede garantie.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

ATAG-koelkasten voor ieder huishouden voor scherpe prijzen

Bij Van Noort vindt u ATAG-koelkasten voor ieder huishouden voor scherpe prijzen. Heeft u een klein huishouden en zoekt u een kleiner formaat koelkast? Of heeft u juist een groot huishouden en zoekt u een grote koel-vriescombinatie? U vindt bij ons altijd de juiste ATAG-koelkasten voor de juiste prijzen. Bovendien kunt u ook ander inbouwapparatuur van ATAG kopen in ons assortiment. Zodra u bij ons een koelkast bestelt, zullen wij deze snel leveren, plaatsen en eventueel monteren. Ook voor ander keukenapparatuur als vaatwassers en ATAG-afzuigkappen kunt u bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons gehele assortiment? Of bent u benieuwd naar de prijzen van onze ATAG-koelkasten? De medewerkers van dé keukenspecialist staat voor u klaar om u verder te helpen met het vinden van het juiste apparaat voor uw keuken. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0181 – 451203 of door ons online contactformulier in te vullen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland