Vaatwasser van Etna kopen

Een vaatwasser van het merk Etna kunt u kopen bij Van Noort uit Zuidland. Een Etna-vaatwasser maakt de vaat grondig schoon en staat garant voor een laag energie- en waterverbruik. Wij hebben diverse vaatwasmachines in ons assortiment van toonaangevende merken. De zuinige vaatwassers van Etna verbruiken weinig water waardoor u hierop kunt besparen in vergelijking met handwas.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een vaatwasser van het merk Etna kopen die diverse programma’s heeft

Als u bij Van Noort een vaatwasser van Etna besluit te kopen, dan schaft u een vaatwasmachine aan met meerdere programma’s. Wij hebben vaatwassers van dit merk met zes of met negen programma’s. Zo wordt uw vaat altijd efficiënt gewassen. Ook is het mogelijk om bij ons een inbouwvaatwasser van ATAG te kopen. Bovendien kunt u bij ons naast een vaatwasser ook andere onderdelen voor de keuken van het merk Etna kopen. Ontdek ons gehele aanbod van dit merk, met onder meer vaatwassers, combimagnetrons en afzuigkappen, in onze showroom.

Neem contact met ons op voor uw nieuwe vaatwasser

Heeft u nog vragen over het kopen van een vaatwasser van het merk Etna of over een van onze andere producten of diensten? Kom dan langs in onze showroom vol keukens nabij Spijkenisse. U kunt ons telefonisch bereiken via 0181 – 451203 of stuur een e-mail naar info@vannoortzuidland.nl als u meer informatie wilt over de mogelijkheden die wij u aanbieden.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland