Vaatwasser van het merk Etna kopen

Een vaatwasser van het merk Etna kunt u kopen bij Van Noort uit Zuidland, nabij Spijkenisse. Een vaatwasser van Etna maakt de vaat grondig schoon en staat garant voor een laag energie- en waterverbruik. Wij hebben diverse vaatwasmachines in ons assortiment van toonaangevende merken, zoals Etna. De zuinige vaatwassers verbruiken weinig water waardoor u hierop kunt besparen in vergelijking met handwas.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Een vaatwasser met diverse programma’s van het merk Etna kopen

Als u bij Van Noort een Etna vaatwasser besluit te kopen, dan schaft een vaatwasmachine aan met meerdere programma’s. Wij hebben vaatwassers van dit merk met zes of met negen programma’s. Zo wordt uw vaat altijd efficiënt gewassen. Van dit merk hebben wij ook andere onderdelen voor de keuken beschikbaar in de webshop. Ontdek ons gehele aanbod van het merk Etna, met onder meer vaatwassers, combimagnetrons en de afzuigkappen in onze showroom gelegen in Zuidland, nabij Spijkenisse.  

Neem contact met ons op

Wilt u graag contact met ons opnemen, omdat u nog vragen heeft over het kopen van een vaatwasser van het merk Etna of een van onze andere producten of diensten? Kom dan langs in onze showroom. U kunt ons telefonisch bereiken via 0181 – 451203 of stuur een e-mail naar info@vannoortzuidland.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure