Vloertegels badkamer Spijkenisse

Als u vloertegels voor uw badkamer tegen scherpe tarieven wilt aanschaffen gaat u naar Van Noort nabij Spijkenisse. Wij hebben jarenlange ervaring als badkamer- en keukenspecialist in Zuidland en leveren regelmatig in de regio’s Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen of ergens anders in het land. Wij stellen te allen tijde uw wensen voorop, bieden een uitstekende service en leveren u altijd oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Diverse vloertegels voor de badkamer voor verschillende soorten uitstralingen nabij Spijkenisse

Van Noort heeft diverse vloertegels voor de badkamer in haar aanbod waarmee u verschillende uitstralingen kunt laten realiseren in bijvoorbeeld Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Spijkenisse. Wij hebben vloertegels van romantisch tot modern en kunnen zelfs de vloerverwarming verzorgen, als u die ook wilt hebben. Als u wilt mag u uiteraard ook zelf de plavuizen leggen. Door het materiaal van deze tegels gaan ze jarenlang mee, zonder te slijten. Met onze hulp kunt u uw vloer naar eigen smaak inrichten.

Neem contact met ons op bij vragen

Als u nog vragen heeft over ons aanbod vloertegels voor de badkamer of over onze andere producten en diensten, neemt u dan snel contact op met één van onze medewerkers te Zuidland, nabij Spijkenisse. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0181 – 451203, een e-mail te sturen naar info@vannoortzuidland.nl of ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast bent u altijd welkom in Zuidland, eenvoudig te bereiken vanuit Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure