Vloertegels in de badkamer nabij Spijkenisse

Als u vloertegels voor uw badkamer tegen scherpe tarieven wilt aanschaffen, gaat u naar Van Noort nabij Spijkenisse. Wij hebben jarenlange ervaring als badkamer- en keukenspecialist in Zuidland en leveren regelmatig in de regio’s Barendrecht, Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen of ergens anders in het land. We stellen te allen tijde uw wensen voorop, bieden een uitstekende service en leveren u altijd oplossingen van de hoogste kwaliteit.

Vele A-merken, scherp geprijsd

Voor verkoop, levering & montage

Levering door het gehele land

Vloertegels voor de badkamer kopen in verschillende stijlen

Van Noort heeft diverse vloertegels voor de badkamer in haar aanbod waarmee u verschillende uitstralingen in uw ruimte kunt realiseren. Wij hebben vloertegels van romantisch tot modern en kunnen zelfs de vloerverwarming verzorgen, als u die ook wilt hebben. Als u wilt, mag u uiteraard ook zelf de plavuizen leggen. Door het materiaal van deze tegels gaan ze jarenlang mee, zonder te slijten. Met onze hulp kunt u uw vloer tijdens de verbouwing van uw badkamer naar eigen smaak inrichten.

Neem contact met ons op bij vragen

Met vragen over ons aanbod aan vloertegels en wandtegels voor de badkamer of over onze andere producten en diensten, neemt u snel contact op met een van onze medewerkers. U bereikt ons door te bellen naar 0181 – 451203 of door ons online contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Daarnaast bent u altijd welkom in onze showroom om onze inspiratieruimtes en diverse tegels te bekijken.

Kom langs voor
persoonlijk advies

Of bel ons voor algemene informatie

0181-451-203

Bekijk de brochure
logo
Van Noort Zuidland